h

Werkgroep SP Hoogeveen bezorgt aan huis

17 november 2007

Werkgroep SP Hoogeveen bezorgt aan huis


Als je wilt dat mensen voor je kiezen, dan moeten die mensen wel weten wat je doet. Je kunt anderen laten vertellen over jezelf en je ideeën, maar veel beter kun je dat zelf doen. Dan heb je in ieder geval de boodschap volledig in eigen hand en krijgt de waarheid veel meer een kans.
Natuurlijk kun je een bericht plaatsen in de krant, maar dan moet je maar afwachten of je artikel wordt geplaatst en het kan vaak ook niet in de vorm die jij belangrijk vindt. En welke plaats krijgt het?
En ja, er is internet. U weet ons te vinden, maar uw buurman ook?

Al deze problemen doen zich niet voor als je zelf de informatie bij iedereen thuis brengt. In je zelf ontworpen folder of je eigen krant. In deze snelle tijd van "mediacratie" en "spindoctors" is het van ongekend belang om de juiste informatie bij de mensen te krijgen.
Veel partijleden willen graag wat doen voor de partij, maar hebben vaak niet de mogelijkheid er erg veel tijd in te steken. Het rondbrengen van foldermateriaal of huis-aan-huis-bladen een paar keer per jaar vergt bijna niets, maar draagt heel erg bij aan het succes van de partij. Daarom is de werkgroep Hoogeveen begonnen om haar leden te benaderen met de vraag of ze zo nu en dan iets willen rondbrengen bij hen in de buurt. Dat kan het eerder genoemde materiaal zijn, maar ook het bezorgen van de Tribune is mogelijk. Met het laatste spaart de SP ook nog eens geld uit dat kan worden benut voor acties in Hoogeveen.

U bent hier