h

SP Hoogeveen/De Wolden nu officieel een afdeling in oprichting!

25 mei 2008

SP Hoogeveen/De Wolden nu officieel een afdeling in oprichting!


Hoogeveen – Vrijdag 2 mei heeft het partijbestuur van de SP de aanvraag, die de werkgroep SP Hoogeveen/De Wolden heeft
ingediend, om een afdeling in oprichting (i.o.) te mogen worden goedgekeurd.

Wat betekent dat nu concreet? De huidige Werkgroep gaat nu verder als een afdeling in oprichting (i.o.). Dat betekent dat er een tijdelijk bestuur zal aantreden en dat de afdeling i.o. binnen een half jaar moet bewijzen een volwaardige SP-afdeling te zijn. De werkgroep heeft besloten om het tijdelijke bestuur als volgt samen te stellen:

Voorzitter: Martin Benjamins
Secretaris: Dirk Ruijne
Penningmeester: Annie Jansen
Leden: John van Steinvoorn, Philip
Oosterlaak, Arjan van Achteren, Jeroen
Pomper en Marieke Aldus.

Binnenkort wordt de website van de SP afdeling i.o. Hoogeveen/De Wolden gelanceerd om de leden zo optimaal mogelijk te kunnen informeren over de vorderingen. Er is echter nog een lange weg te gaan om een volwaardige afdeling te worden. Mocht het Partijbestuur na een half jaar besluiten dat Hoogeveen/De Wolden een volwaardige afdeling mag worden, dan zullen wij een algemene ledenvergadering houden waar het bestuur van de afdeling gekozen kan worden.

Zoals gezegd, er is nog een lange weg te gaan. Wat willen we allemaal gaan doen? Middels “Het Tomaotie” zullen we de leden natuurlijk op de hoogte houden van de acties die op stapel staan. We zijn van plan diverse zomermarkten binnen de gemeenten Hoogeveen en De Wolden te bezoeken om mensen voor te lichten over wat we willen gaan bereiken. Hiervoor zijn we nog steeds enthousiaste vrijwilligers nodig. En we zijn natuurlijk altijd op zoek naar mensen die onze ledenwerkgroepen willen komen versterken. Momenteel hebben we drie werkgroepen:
– De afdeling i.o. (Het voorlopige Bestuur)
– De actiegroep
– De verspreidingsgroep

Voelt u zich geroepen om één van deze werkgroepen te komen versterken, of wilt u meer informatie hierover willen ontvangen, mail dan naar onze voorzitter.
U bent uiteraard van harte welkom tijdens één van onze vergaderingen, en wellicht kunt u ons komen versterken

U bent hier