h

De beste wensen

18 december 2008

De beste wensen


Het jaar nadert weer zijn einde en het nieuwe jaar breekt weer aan.
Wij willen u daarom ook graag deze boodschap meegeven:
"Sta deze dagen ook eens stil bij de mensen die het niet zo goed hebben getroffen. Wij hopen dat iedereen de woorden menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit ook in 2009 een warm hart zal toedragen. Met deze begrippen kunnen wij ervoor zorgen dat de ongelijkheid die er in Nederland en de rest van de wereld heerst, helpen terug te dringen."

Het nieuwe jaar zal voor ons hopelijk een mooi vooruitzicht hebben: Een volwaardige afdeling worden.
We hebben er alle vertrouwen in dat we een succesvolle SP-afdeling gaan worden en we hebben als doel gesteld om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hoogeveen.

Uiteraard zullen we onze gezichten in 2009 ook weer laten zien door leuke en zinvolle acties te ontplooien. Want juist wij willen de aandacht vestigen op zaken waar de gemeente het nu laat weten. Dus voelt u zich geroepen om ons bij te staan, u bent van harte welkom. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Dit kan eenvoudig door een paar keer per jaar te folderen, of deel te nemen aan acties, maar ook voor onze kerngroep kunt u zich aanmelden.

Voor meer informatie mail naar: hoogeveen@sp.nl

De SP Hoogeveen-De Wolden wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig en beter 2009 toe!!!

U bent hier