h

Kiezers bedankt!!

7 juni 2009

Kiezers bedankt!!

HOOGEVEEN – Dankzij al onze kiezers heeft de SP weer een winst kunnen boeken wat het percentage in stemmen betreft. Hoogeveen en De Wolden hebben, met respectievelijk 1,6% en 1%, meer stemmen gekregen.

En dat is natuurlijk positief nieuws. Ondanks het feit dat er op meer stemmen gerekend was landelijk, spreken we toch graag van een overwinning. We hebben onze 2 zetels in het Europese Parlement weten te behouden, en dat mede dankzij de steun van onze kiezers.
Het zijn politiek gezien nu roerige tijden. Veel mensen hebben de hoop inde huidige politiek opgegeven, en zijn toe aan iets nieuws. Niet meer dezelfde partijen die telkens A zeggen en B doen.

Men wil een regering die opkomt voor de belangen van de burgers, van de mensen die in Nederland wonen. Nu zijn er natuurlijk veel stemmen gegaan naar de PVV, de partij die het liefst alle moslims ziet vertrekken. En ze zien het liefst het aantal ambtenaren fors inkrimpen, De PVV is dan ook groot voorstander van de zogeheten Nachtwakersstaat.
De SP daarentegen wil een solide overheid die de publieke diensten beheerd. Een overheid die voor het volk klaar staat, ongeacht het geloof of afkomst. Want de SP is er voor iedereen.

Dat willen we dan ook graag uitdragen, ook naar de komende raadsverkiezingen van 2010. We zijn dan ook hard op weg om onze afdeling klaar te stomen voor deze verkiezingen. Dat biedt echter nog geen garantie dat we daadwerkelijk mee kunnen doen, het partijbestuur beslist uiteindelijk, maar we zullen er
toch alles aan doen om het te realiseren. Want de SP heeft de laatste paar jaren duidelijk van haar laten horen in Hoogeveen en De Wolden. We blijven
dit dan ook doen, en willen zo steeds meer de mensen betrekken bij onze politieke standpunten.

Want de SP is niet de partij van de bureaucratie, het is de partij voor de mensen.

U bent hier