h

Functiewisselingen op Ledenvergadering

20 november 2010

Functiewisselingen op Ledenvergadering


Op 19 november was in zalencentrum De Vredehorst de Ledenvergadering van de SP afdeling Hoogeveen. Op de vergadering konden de aanwezigen onder andere een videoboodschap van Emile Roemer zien. Hij beloofde binnenkort eens naar Hoogeveen te komen. Daar gaan we hem aan houden natuurlijk!

De verkiezingen van nieuwe bestuursleden stond deze avond centraal. Nu we bijna twee jaar een afdeling zijn, werd het tijd om een roulatiesysteem voor bestuurswisseling in gang te zetten. We kunnen niet over vier jaar allemaal tegelijk er uit gaan! De mensen van het begin kunnen het nu wat rustiger aan doen omdat er nieuwe mensen zijn. Zo heeft John van Steinvoorn het bestuur verlaten. Met John verliezen we heel veel kennis en ervaring van alle jaren SP in Hoogeveen. Gelukkig blijft hij actief voor de hulpdienst en blijft hij bij de kerngroep. Ook Dirk Ruijne is uit het bestuur gegaan. Hij is actief geweest als organisatiesecretaris en het laatste jaar als voorzitter. De rust wordt hem van harte gegund. Ook Dirk blijft actief binnen de kerngroep. Philip Oosterlaak zat vanaf het begin in de werkgroep en is natuurlijk actief als fractievoorzitter van de Provinciale Staten. Voor de Provinciale Staten heeft hij weer vier jaar bijgetekend. Gelukkig hoeven we ook Philip niet écht te missen.

De nieuwe mensen die in het bestuur gekozen zijn, zijn Gary James, Herma Zitman en Ed Gilbert. Gary doet al weer ruim twee jaar mee met de kerngroep en had al diverse taken. Herma is John gaan helpen bij de hulpdienst en Ed is naast zijn bestuurslidmaatschap ook eerste opvolger in de gemeenteraad. Daar is Bianca de Vos mee gestopt ze is gekozen tot organisatiesecretaris. De functie van voorzitter wordt vanaf nu vervuld door Jeroen Pomper.

U bent hier