h

Philip Oosterlaak in Ontbijt met politiek geruis

15 november 2010

Philip Oosterlaak in Ontbijt met politiek geruis

In het discussie- en informatieprogramma “Ontbijt met politiek geruis” van Radio Hoogeveen komen zaterdag twee uitersten aan de orde. Naast Philip Oosterlaak, fractievoorzitter van de SP-statenfractie, is Rabobank directeur Dirk Getkate te gast bij Radio Hoogeveen.

Rabobank directeur en voorzitter van de CHO(Combinatie Hoogeveense Ondernemingen) Dirk Getkate komt uitleggen wat de CHO precies is en waarvoor ze staan. Zaken als het Oestergala, de ijsbaan, werkgelegenheid en opleiding van jongeren voor de arbeidsmarkt komen aan de orde. Getkate zal ook duidelijk maken hoe het Hoogeveense bedrijfsleven er momenteel voorstaat na een jaar van economische teruggang.

De tweede gast in het radioprogramma is de voorzitter van de SP-Statenfractie. De SP heeft een landelijke actie georganiseerd tegen de plannen van het kabinet om te bezuinigen op een flink aantal arbeidsplaatsen in werkvoorzieningschappen. Ook het Hoogeveense Alescon zal hierdoor zwaar worden getroffen.

Het radioprogramma wordt zaterdag 20 november rechtstreeks uitgezonden op de zender van Radio Hoogeveen vanaf 09.00 uur. Te beluisteren op FM 104.1(kabel) en FM 106.8(ether).

U bent hier