h

Bianca de Vos-Behr geïnstalleerd als Raadslid

12 mei 2011

Bianca de Vos-Behr geïnstalleerd als Raadslid

Bianca de Vos-Behr
Bianca de Vos-Behr is donderdagavond 12 mei geïnstalleerd als Raadslid in de Gemeenteraad van Hoogeveen. Ze wordt tevens fractievoorzitter, daar de SP in Hoogeveen slechts 1 zetel heeft.

Ze volgt Martin Benjamins op. Martin kon de werkzaamheden in de Gemeenteraad niet langer combineren met zijn werkzaamheden bij zijn werkgever. Hij moest een dikke knoop doorhakken en met pijn in zijn hart heeft hij er voor gekozen zich uit de Gemeenteraad terug te trekken.
Bianca was hiervoor al eens opvolgend Raadslid, maar is in november 2010 hiermee gestopt omdat ze organisatie-secretaris werd voor de SP Hoogeveen.

Naast haar werk in de Gemeenteraad blijft Bianca aan als organisatie-secretaris. Ze zal enige taken delegeren naar andere bestuursleden toe om ervoor te zorgen dat beide functies prima met elkaar te combineren zijn. Ed Gilbert blijft opvolgend Raadslid en daarnaast wordt Bianca ondersteund door diverse ervaren SP'ers in de steunfractie.

De SP Hoogeveen wil Martin Benjamins bedanken voor zijn grootse inzet namens de SP in de Hoogeveense Gemeenteraad. Martin is de eerste volksvertegenwoordiger van de SP in Hoogeveen. En tevens wil de SP Bianca de Vos-Behr enorm veel succes wensen met haar raadswerk.

U bent hier