h

Kleine wisseling binnen het Bestuur

23 november 2011

Kleine wisseling binnen het Bestuur

Dinsdagavond 22 november hield de SP Hoogeveen haar jaarlijkse Ledenvergadering. De afdeling legde deze avond haar verantwoording af voor wat er het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden. En er werd een nieuw Bestuurslid gekozen.

De Ledenvergadering heeft Ania James gekozen om toe te treden tot het afdelingsbestuur. Ania zal tevens de nieuwe penningmeester gaan worden.
Annie Jansen en Herma Zitman treden af als bestuurslid. Annie Jansen blijft tot het einde van het jaar aan als penningmeester, in de tussentijd draagt ze alles over aan Ania James. Het Bestuur wordt dus in ledental teruggebracht van 7 naar 6 leden. Volgend jaar zal er toegewerkt gaan worden naar een bestuur met daarin 5 leden. De SP is namelijk niet een partij die vergadert om het vergaderen, met minder bestuursleden zal de partij slagvaardiger te werk kunnen gaan. Naast de bestuursverkiezing legde voorzitter Jeroen Pomper de algemene verantwoording af naar de aanwezige leden, Bianca Behr namens de fractie en Martin Benjamins namens de Kascommissie. Penningmeester Annie Jansen was helaas afwezig i.v.m. ziekte.

U bent hier