h

Kinderboerderij Krakeel weer open

11 april 2012

Kinderboerderij Krakeel weer open


Sinds begin deze maand is kinderboerderij 'De Sterrenhoeve' in Krakeel weer geopend voor publiek. Het aantal dieren neemt langzaam toe. Eerste paasdag was er een aantal geiten, wat kippen, kuikens en konijnen. Ook waren er behoorlijk wat kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden in de boerderij.

De volwassenen keken vooral naar wat veranderd was, de kinderen kwamen gewoon om de dieren te zien en te aaien. Bianca Behr van de SP kwam ook een kijkje nemen. 'Het is ontzettend mooi te zien dat de boerderij weer open is. Er is door de mensen van WerkPro hard gewerkt, het ligt er allemaal netjes en schoon bij. Ook leuk dat er een groentetuin is zodat kinderen kunnen zien hoe groenten en fruit op het land groeien. Ik vind het geweldig dat de actie die we met de bewoners van Krakeel hebben georganiseerd dit resultaat heeft opgeleverd.'

Voor openingstijden kan nog niet worden verwezen naar de website. Deze is namelijk nog niet open. Wellicht dat zich daarvoor nog een vrijwilliger meldt. Vrijwilligers kunnen zich nog steeds melden bij Werkpro, tel 0528 – 280070.

U bent hier