h

SP stelt vragen over uitgaansoverlast

11 maart 2013

SP stelt vragen over uitgaansoverlast

De SP heeft schriftelijke vragen gesteld over de overlast die inwoners ieder weekend ondervinden van jongeren die de kroegen verlaten en naar huis lopen. In het uitgaansgebied zijn allerlei maatregelen genomen om de overlast te beperken.

Als de jongeren echter het centrum verlaten hebben, is er geen toezicht meer. Bewoners van de omliggende straten hebben last van schreeuwende en krijsende jongeren en wildplassers. Ook zijn er bijvoorbeeld regelmatig kapotte ruiten, afgebroken autospiegels, verdwenen postbussen en geknakte boompjes. Dit leidt tot kosten voor de bewoners die zij nergens kunnen verhalen.

De SP vraagt het college wanneer er actie ondernomen gaat worden om iets tegen de overlast voor de bewoners te doen.

U bent hier