h

Ambulancedienst geprivatiseerd?

23 mei 2017

Ambulancedienst geprivatiseerd?

Spannende tijden voor de ambulancedienst. Minister Schippers heeft plannen rond privatisering van de ambulancediensten. Komende week spreekt de Tweede Kamer over de toekomst van de dienst. SP-woordvoerder Lilian Marijnissen roept iedereen op niet aan de kant te blijven staan.

In Hoogeveen is de ambulancedienst UMCG actief. Een organisatie zonder winstoogmerk. Wat de SP betreft blijft dat zo. We mogen onze ambulancedienst niet af laten pakken, vindt de SP Afgelopen zaterdag bezochten Hoogeveense SP-ers de ambulancepost bij Bethesda om een lekkere taart af te geven en in gesprek te gaan met betrokkenen. Toevallig waren alle medewerkers net weggeroepen, maar even later keerde een ambulance terug. De twee medewerkers vertelden dat ze de inzet van de SP zeker waardeerden en dat de mogelijke privatisering binnen de dienst druk besproken wordt. De taart zou er zeker ingaan!

Reactie toevoegen

U bent hier