h

De EU: Spat het uiteen of brengt het bijeen? SP organiseert Europa-avond met Anne-Marie Mineur

12 januari 2018

De EU: Spat het uiteen of brengt het bijeen? SP organiseert Europa-avond met Anne-Marie Mineur

Foto: Sander van Oorspronk / Door Sander van Oorspronk, CC BY-SA 3.0 nl, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32410988

Wat is er van de EU geworden? Welke kant moet het op met de Europese samenwerking volgens de SP? En wat merken we lokaal van de door denderende EU-trein? Woensdagavond 31 januari houdt de SP een bijeenkomst met SP Euro parlementslid Anne-Marie Mineur. Tijdens deze Europa-avond geeft Anne-Marie een algemene inleiding waarin ze vertelt over haar ervaringen en de laatste ontwikkelingen uit Brussel.

Dit zal onder andere gaan over de plannen voor een Europees leger, verdere overdracht van bevoegdheden naar de EU, de Brexit, de risico's van de Euro, de wurgende Europese aanbesteding regels en de strijd tegen de komst van nieuwe handelsverdragen zoals TTIP en CETA.

Behalve een kort filmpje en de inleiding van Anne-Marie Mineur is er alle  gelegenheid voor vragen en discussie. Leden en belangstellenden zijn hartelijk welkom. 

Woensdagavond 31 januari. Aanvang 19.30 uur.

Inloop 19.15 uur.

Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32. Hoogeveen

Reactie toevoegen

U bent hier