h

SP Voorzitter Ron Meyer komt naar Coevorden

12 november 2018

SP Voorzitter Ron Meyer komt naar Coevorden

Foto: SP

Landelijk SP-voorzitter Ron Meyer zal woensdag 14 november Coevorden aan doen in zijn tour door het land. Tijdens een openbare avond in Theater Hofpoort spreekt Meyer over de staat van de Nederlandse samenleving. Onlangs publiceerde Meyer met Grip een boek aan de hand van honderd gesprekken met wetenschappers, kunstenaars en maatschappelijk leiders

Meyer sprak voor zijn boek met mensen als David van Reybrouck, Jan Terlouw, Roxane van Iperen, Ron Jans en bisschop De Korte. Nu gaat het gesprek verder door het hele land. In Coevorden zal Meyer spreken over de politieke actualiteit maar ook over het belang van rechtvaardigheid en solidariteit anno 2018

Meyer: "Het is fascinerend hoe al die verschillende mensen met wie ik sprakhet over één ding volstrekt eens zijn: ons land kan veel rechtvaardiger. Niemand kan zich nog permitteren afzijdig te blijven. Wie grip wil, zal moeten grijpen. Wie begrip wil, zal moeten begrijpen.”

De avond is inmiddels de zevende in een drukbezochte tour door het land. Theater Hofpoort is vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur start het programma.  Toegang is gratis. Van het boek Grip, in gesprek over de staat van ons land' is inmiddels de derde druk uitgekomen. Tijdens de avond is het boek te koop.

Voor meer informatie stuur een mail naar hoogeveen@sp.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier