h

Harry Baalman geïnstalleerd als opvolgend raadslid

6 oktober 2022

Harry Baalman geïnstalleerd als opvolgend raadslid

Foto: Jeroen Pomper / self made

HOOGEVEEN - Harry Baalman is tijdens de raadsavond van 6 oktober geïnstalleerd als plaatsvervangend raadslid. Hij volgt hiermee Philip Oosterlaak op, die vanwege privéomstandigheden zijn werkzaamheden naast zich neer moet leggen.

Baalman is geen onbekende in de Hoogeveense politiek. Zo was hij tussen 2018 - 2022 al plaatsvervangend raadslid en daarnaast zit Baalman ook in het bestuur van de Hoogeveense SP-afdeling. "Ik kijk er naar uit om een bijdrage te mogen leveren, vooral de groeiende armoede binnen gezinnen is heeft mijn aandacht, ik ga mij sterk maken om voor hun belangen op te komen", vertelt Baalman.

De fractie van de SP wil Oosterlaak hartelijk danken voor zijn inzet. "We zullen zijn waardevolle inbreng missen", aldus fractievoorzitter Jutta van den Oord, "Al denk ik dat we hem vast nog wel vaak genoeg tegen gaan komen".

Foto: Jeroen Pomper / Eigen collectie

Reactie toevoegen

U bent hier