h

Berny Metselaar

Mijn naam is Berny Metselaar en sinds 2011 lid van de SP.  Ik woon in Midden Drenthe, een gemeente waar op dit moment geen afdeling actief is. We streven er na om op termijn een actieve afdeling in Midden Drenthe op te zetten.

De reden voor mij om lid te worden was de ergernis die ik voelde over de groeiende tweedeling in de maatschappij. Ook het feit dat het enige wat de banken van de door hen aangerichte crisis geleerd hebben, is hoe ze er mee weg komen, gaf mij inspiratie. Maar het belangrijkste wat mij  aanspreekt zijn de grondbeginselen van de SP. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, dat is waar het draait in een maatschappij.

Ik denk dat door intensief samenwerken en een ieder in zijn of haar waarde te laten we een betere, socialere wereld kunnen achter laten voor ons nageslacht.

De SP is een activistische partij. Dat betekent dat we op de straat en in de buurt herkenbaar moeten zijn. Dat is de enige manier om het verschil te maken. Ieder op zijn of haar manier.

U bent hier