h

Simon Zandvliet

Werk:

Van oorsprong kom ik uit de zorg. Nu werk ik als adviseur werk voor het sociaal ontwikkelbedrijf, daar hou ik mij bezig met mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, weer in hun kracht zetten, om zo werkgeluk te vinden. Daarnaast doe ik nog wat projecten om de gemeente socialer te maken.

SP:

Niet iedereen krijgt dezelfde kansen in het leven. Daarom moet je een situatie moet creëren waarin je wel dezelfde kansen gaat krijgen. De SP is bij uitstek de partij die daar voor zorgt. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit dat zijn de kernwaarde van waaruit ik de wereld zie. Want zoals we zeggen "blijf niet mokkend aan de kant staan, stel en daad en toon je moed, laat je woede hand in hand gaan met het goede dat je doet.

Hobby’s/interesses:

Ik ben enorm fan van motorsport, als jong kind kwam ik veel bij de TT baan, daar werkte mijn vader als vrijwilliger en ik mocht dan mee. Nu race ik er zelf met een motor, die vrijheid maakt mij ontzettend gelukkig. Maar ook hardlopen vind ik leuk om te doen, bezig zijn en de grenzen zoeken.

Ik word blij van:

Met vrienden een biertje drinken. Met mensen strijden voor hun gelijk. Mijn gezin thuis en schoonmaken in huis.

Hoop voor de toekomst:

Ik geloof in een wereld zonder armoede, een wereld die niet draait om het ik maar het wij. Een wereld die omziet naar elkaar en zorgt dat niemand het meer koud hoeft te hebben in de winter of sterft van de dorst in de zomer. En elke dag probeer onderdeel te zijn van het verwezenlijken van dat geloof.

U bent hier