h

SP Hoogeveen doet mee aan de Gemeenteraadsverkiezingen in 2010

15 september 2009

SP Hoogeveen doet mee aan de Gemeenteraadsverkiezingen in 2010


Hoogeveen - Voor de kiezers in Hoogeveen valt er in maart meer te kiezen. De SP heeft besloten mee te doen aan de raadsverkiezingen. Afdelingsvoorzitter Martin Benjamins verwacht dat de SP met een flinke fractie haar intrede te doen in de gemeenteraad van Hoogeveen: "Een kritisch geluid is zeker nodig in de Hoogeveense gemeenteraad. Het moet socialer in Nederland en ook in Hoogeveen''

De SP Hoogeveen gaat dan ook met frisse moed de verkiezingen in. Vooral op sociaal gebied, één van de peilers van de partij, valt er nog veel te verbeteren in Hoogeveen. De SP Hoogeveen wil dan ook dat er meer naar de inwoners wordt geluisterd, en dat de inwoners ook serieus genomen worden. Want de SP Hoogeveen is een partij van het volk; Van de buurt en van het dorp. Het blijkt namelijk dat de afstand tussen politiek en inwoners steeds groter dreigt te worden. De SP Hoogeveen pleit daarom voor verandering. "Er moet weer een frisse wind gaan waaien in de Gemeenteraad van Hoogeveen" aldus bestuurslid Jeroen Pomper.

De SP is al enige tijd actief in Hoogeveen, en in 2009 werd hun werk dan ook bekroond met de oprichting van een lokale afdeling van de SP.

Al lange tijd was men bezig met de voorbereidingen om mee te kunnen doen. Zo wordt het programma en de kandidatenlijst binnenkort voorgelegd aan de leden van de SP in Hoogeveen. Verder moet de afdeling ook haar eigen werk voort kunnen zetten, dus het bestuur zal ook op enkele punten gewijzigd worden. Nog veel werk aan de winkel dus voor de SP Hoogeveen de komende tijd. Stuur een e-mail om in contact te kunnen komen met de partij.

Op 3 maart 2010 kunt u stemmen voor de nieuwe Gemeenteraad.

U bent hier