h

27 februari verkiezingsmarkt: denk mee met de SP

25 februari 2010

27 februari verkiezingsmarkt: denk mee met de SP


Komende zaterdag, 27 maart zullen de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen zich presenteren op de politieke markt op de Hoofdstraat in Hoogeveen.

Natuurlijk zullen er weer diverse folders en gadgets uitgedeeld worden, en kan iedereen in discussie met zittende of aspirant-gemeenteraadsleden van alle deelnemende partijen.

De komende jaren zal bezuinigd moeten worden door de gemeente, dat is een feit. De banken zijn omgevallen en de belastingbetaler moet opdraaien voor de door wanbeheer gemaakte schulden. We gaan dat voelen in onze persoonlijke portemonnee, maar ook in die van de gemeente. De verschillende politieke partijen maken bij het doorvoeren van die bezuinigingen hun eigen keuzes.
De SP, de Frisse wind in de Hoogeveense politiek, gaat het publiek uitdagen om aan te geven waar de bezuinigingen moeten plaats vinden. De partij heeft wat zaken onder elkaar gezet waar de gemeente geld aan uit geeft. Wie wil kan meedenken waar hij of zij drie miljoen gaat bezuinigen. Of waar geld van het ene naar het andere potje moet verhuizen.

De SP blijft natuurlijk haar eigen keuzes maken, maar neemt de mening van de voorbijgangers zeker serieus. Wellicht komen de keuzes zelfs voor een belangrijk deel overeen. We gaan het zaterdag zien!

De eerste 6 van de kandidatenlijst van de SP. Een groot aantal van hen zullen zaterdag aanwezig zijn tijdens de verkiezingsmarkt.

U bent hier