h

SP plakt ook in De Wolden

6 februari 2010

SP plakt ook in De Wolden


Alhoewel de SP niet mee doet met de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente De Wolden, zijn er toch een flink aantal posters geplakt. Op alle 25 borden in De Wolden prijkt een poster met de oproep lid te worden, zodat er in 2014 ook op de SP gestemd kan worden in deze gemeente.

De SP in De Wolden valt nu nog onder de afdeling SP Hoogeveen. Enkele actieve leden zijn nauw betrokken met de Hoogeveense afdeling, maar zien natuurlijk liever dat er een eigen Woldiger afdeling van de SP gaat komen.
Om leden te werven in de gemeente De Wolden heeft de SP dan ook posters op de verkiezingsborden geplakt met de leus "Wordt nu lid van de SP, dan doen we in 2014 ook mee".

Het zou natuurlijk mooi zijn dat er meer leden bij komen in De Wolden, en dat deze leden haar eigen werkgroep op kunnen richten. En dan dezelfde weg bewandelen zoals we dat in Hoogeveen hebben gedaan: Van een gedreven werkgroep naar een succesvolle afdeling.
Woont u in de gemeente De Wolden, en wilt u lid worden van de SP? Meldt u dan aan. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar hoogeveen@sp.nl.

U bent hier