h

DRENTSE SP'ERS OP DE HOOFDSTRAAT VOOR VERKIEZINGEN 2 MAART

2 februari 2011

DRENTSE SP'ERS OP DE HOOFDSTRAAT VOOR VERKIEZINGEN 2 MAART

Hoogeveen. ,,Thuisblijven helpt niet. SP stemmen wel!’’ Duizenden SP-sponsjes met info-kaartje vinden hun weg naar afwasteiltjes bij mensen thuis om voor een schone vaat te zorgen. De verkiezingen komen eraan. De SP is zaterdag 5 februari op de Hoofdstraat te vinden met allerlei info-materiaal. Folders, programma’s, ballonnen en meer.

"Deze verkiezingen zijn belangrijk.’’ vindt Jeroen Pomper van de Hoogeveense SP, zelf nummer 10 op de lijst. ,"In Assen bij de provincie moet men beter naar de mensen in Drenthe luisteren. De provincie laat het soms lelijk afweten. Waar was het provinciaal bestuur bijvoorbeeld om Hoogeveen te steunen voor een IC-station? De VVD-gedeputeerde gooide het op een akkoord met de NS waardoor er nu nog steeds maar twee treinen per uur in Hoogeveen stoppen. Over al dit soort dingen gaan wij graag met iedereen in gesprek’’. De SP pleit in haar programma voor meer sociale woningbouw voor gezinnen, voor senioren en voor starters. De SP is tegen CO2 opslag in de ondergrond en voor schone energie. Verder vraagt de partij aandacht voor betere en betaalbare gezondheidszorg.

SP lijstaanvoerder Oosterlaak uit Nieuweroord: ,"De SP is voor een eerlijk bestuur in Drenthe, met oog voor iedereen. Tegelijkertijd is een stem op de SP ook een protest tegen het kabinet van VVD en CDA, dat in het zadel wordt gehouden door de PVV. We moeten nu met elkaar een vuist maken. De komende weken zijn SP'ers overal te vinden. Op markten en in de buurten. Het moet menselijker en socialer.’’

Zaterdag 5 februari staat de SP op de Hoofdstraat in Hoogeveen. Van 10.00-15.00 uur bent u van harte welkom om de kraam te bezoeken.

U bent hier