h

Provinciale Statenverkiezingen 2011

7 maart 2011

SP stemmers, bedankt!

naam afbeelding
De uitslag van de verkiezingen leidt bij de politieke partijen tot verschillende emoties. De SP Hoogeveen kan zeer tevreden terug kijken naar de uitslag. Slechts een klein verlies ten opzichte van de vorige PS-verkiezingen.

Lees verder
28 februari 2011

Campagne in Hoogeveen


De verkiezingstijd is voor vrijwilligers van de politieke partijen de drukste tijd. Vanuit de landelijke bureaus worden grote reclameborden ingezet maar andere materialen moeten stuk voor stuk uitgedeeld worden. Met name de SP heeft een hoop werk verzet. De partij was niet te missen door de verkiezingsborden, de spandoeken en de lantaarnpaalborden.

Lees verder
27 februari 2011

'BLIJF NIET MOKKEND AAN DE KANT STAAN...

...maar stel een daad en toon je moed.' Aanstaande woensdag 2 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats, en er is heel wat te kiezen deze keer. Want naast een nieuw provinciaal bestuur wordt de Eerste Kamer ook indirect gekozen. En er is nog meer te kiezen, premier Mark Rutte heeft gezegd dat deze verkiezingen een test zijn voor zijn kabinet. Daar gaat de SP graag in mee, deze verkiezingen zijn dan ook een PRO-test tegen het meest rechtse kabinet ooit.

naam afbeelding

Lees verder
27 februari 2011

SP-CAMPAGNE: EEN KLEINE OPSOMMING TOT NU TOE

De SP is het hele jaar door, of er nu verkiezingen zijn of niet, actief en zichtbaar in Assen en Drenthe. Maar tijdens campagnetijd is het natuurlijk een stukje drukker. De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten in Drenthe: een kleine opsomming van de campagne tot nu toe:

Lees verder
25 februari 2011

POLITIEK KNALLENDE AFSLUITER IN ASSEN

Uitnodiging!

Lees verder
25 februari 2011

Zaterdag 26 februari verkiezingsmarkt

Aanstaande zaterdag 26 februari houden de politieke partijen in Hoogeveen een verkiezingsmarkt. De SP is uiteraard ook van de partij. Van 10.00-16.00 uur staan er diverse stands langs de Cascade.

Lees verder
21 februari 2011

NATUUR TE DUUR, KORTZICHTIG BESTUUR. MANIFESTATIE BIJ HET DWINGELDERVELD

"40 Procent bezuinigen op de budgetten voor natuur. Dat betekent een aanslag op onze natuurgebieden’’, aldus SP-lijsttrekker Oosterlaak: "De Drentse natuurorganisaties luiden vandaag vlak voor de Statenverkiezingen de noodklok. Dat is niet voor niets. Er is geen geld om het netwerk van natuurgebieden af te maken. Zelfs voor het beheer van bestaande natuurgebieden is al geld te weinig."

Lees verder
16 februari 2011

Natuur te duur? Kom naar de manifestatie op 20 maart!


Op zondag 20 februari roepen natuurorganisatie iedereen op om samen warm te lopen voor natuur in Drenthe. De natuur is het waard om in te blijven investeren. Dit kabinet wil 40 procent gaan bezuinigen op de budgetten voor natuurbeleid. Als de voorgestelde maatregelen doorgaan, zal dat betekenen dat de kwaliteit van veel natuurgebieden achteruit gaat.
Kijk op www.warmlopenvoornatuur.nl

Lees verder
15 februari 2011

Actievoeren helpt!

Maxime Verhagen zei maandagavond op een CDA-bijeenkomst in het Drentse Emmen, NEE tegen de CO₂ opslag in de Drentse bodem.

Lees verder
14 februari 2011

Hebben wij een date op 2 maart?

Hard voor elkaar of hart voor elkaar? CDA, VVD en PVV laten de studenten, de mensen in de sociale werkplaats, huurders en ouders die gebruik maken van kinderopvang in de kou staan. De SP laat liever de rijken en de banken meebetalen aan het oplossen van de crisis. Hard voor elkaar of hart voor elkaar. De SP is er voor jou. Stem 2 maart SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier