h

SP bezoekt de Verzetsbuurt

7 februari 2011

SP bezoekt de Verzetsbuurt

Verzetsbuurt
Afgelopen zaterdag gingen vrijwilligers van de SP naar de Verzetsbuurt om de verkiezingskrant van de partij aan te bieden. In verband met de verkiezingscampagne had de plaatselijke afdeling hulp uit de provincie.

Voorzitter Jeroen Pomper: 'De SP gaat graag naar de mensen toe om mensen te vragen hoe ze het wonen in hun buurt ervaren. Buurten in de Buurt noemen we dat. We vragen de bewoners wat ze van hun buurt vinden, hieruit ontstaan dan ook de meest boeiende gesprekken. Aan de hand van deze gesprekken kunnen we zien wat er in deze buurt leeft, wat goed gaat en wat beter kan. Volgende week is de provinciale groep in Meppel om campagne te voeren.'

In het algemeen waren de mensen in de Verzetsbuurt erg tevreden over de opknapbeurt van hun wijk. Er zijn natuurlijk altijd wel opmerkingen over wat nog beter kan. Zo was men wat teleurgesteld over de speeltuintjes, wil men graag een buurthuis en werd er gemopperd op gedrag van buurtgenoten. In de meeste gevallen vond men het leuk dat de SP-vrijwilligers aan de deur kwamen.

U bent hier