h

Zaterdag 26 februari verkiezingsmarkt

25 februari 2011

Zaterdag 26 februari verkiezingsmarkt

Aanstaande zaterdag 26 februari houden de politieke partijen in Hoogeveen een verkiezingsmarkt. De SP is uiteraard ook van de partij. Van 10.00-16.00 uur staan er diverse stands langs de Cascade.

De SP zal er met een team enthousiaste vrijwilligers staan om de bezoekers te informeren over de standpunten. De SP is een grote tegenstander van dit rechtse kabinet. Dit kabinet lost de crisis op de verkeerde manier op. In plaats van de veroorzakers hard aan te pakken, worden de hardwerkende burgers te grazen genomen. Alleen de rijkste 25% van de Nederlanders profiteert slechts van dit beleid, die worden beloond, terwijl de andere 75% fors moet inleveren.

Als het aan de SP ligt gaat de veroorzaker betalen. Te beginnen bij de banken. Ook zal de hypotheekrente-aftrek aangepakt moeten worden. Tot € 350.000,- moet deze worden gegarandeerd. Nu is het zo dat mensen met een villa er juist van profiteren. De hypotheekrente-aftrek is op deze manier een heuse villasubsidie geworden. En de SP wil dat de topinkomens in de (semi-)publieke sector gemaximeerd worden. Dat wil zeggen, een bestuurder mag niet meer gaan verdienen dan een minister.

Op 2 maart zijn er de Provinciale Statenverkiezingen. Blijf niet thuiszitten, maar stem SP. Voor onze provinciale standpunten kunt u terecht op www.drenthe.sp.nl

U bent hier