h

De maand van de Tomaat

12 augustus 2012

De maand van de Tomaat

Over precies een maand vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. En de SP in Hoogeveen is er klaar voor. Al een aantal weken geleden is er een begin gemaakt met de ledenwerfcampagne DOE MEE!. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de SP, en de partij is klaar voor de volgende stap: Regeringsdeelname. En daarom zijn de Hoogeveense SP'ers de komende maand veelvuldig op straat te vinden.

De officiële aftrap voor de verkiezingscampagne vindt plaats in het Openluchtmuseum te Arnhem. Duizenden SP'ers komen daar bij elkaar om de aftrap te vieren. De SP staat er goed voor in de peilingen, en iedere peiling laat ook een gedegen groei zien. De mensen zijn dit neoliberale beleid, van de afgelopen decennia, meer dan zat. Het is tijd voor een sociale aanpak om Nederland uit de crisis te loodsen, het is tijd voor de SP om het roer om te gooien.

De Hoogeveense SP zal dan ook de komende tijd veel van zich laten horen. Niet alleen via de media, maar zoals ze dat ook buiten verkiezingstijd om doen; op straat. Zo zal de SP strandballen en frisbees uit gaan delen op het strand van Schoonhoven, zadelhoesjes uitdelen op straat, verkiezingsfolders door de hele gemeente verspreiden en ook diverse malen met een kraam - de nieuwe SP marktkraam - op de Hoofdstraat gaan staan.

Ook zal de speciale campagne bakfiets veelvuldig te bewonderen zijn. En Kamerlid, en nummer 11 van de kieslijst van de SP, Manja Smits zal zelfs twee keer naar Hoogeveen komen. Op zaterdag 1 september komt ze 's middags helpen bij de marktkraam, en ze zal tevens het verkorte verkiezingsprogramma in het Drents presenteren. Die zal na 1 september ook te lezen zijn op deze site. En zondag 9 september komt Manja weer terug om deel te nemen aan de Grand Prix van Hoogeveen. Hou deze website de komende tijd goed in de gaten voor meer nieuws en activiteiten.

U bent hier