h

Campagne TK 2012

10 september 2012

De laatste loodjes...

Nog een paar dagen, en dan mag er gestemd worden. De SP in Hoogeveen voert campagne tot aan het eind. Van maandag tot en met woensdag zal de opvallende bakfiets, met de grote tomaat voorop, te zien zijn door heel Hoogeveen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

Lees verder
9 september 2012

Recept tomatenjam

De SP heeft afgelopen zomer flink wat potjes tomatenjam uitgedeeld aan de mensen. Veel mensen vonden het zo erg lekker, maar helaas is de tomatenjam nergens te koop. Om alle tomatenjam- (of tomatenchutney-)liefhebbers tegemoet te komen heeft de SP Hoogeveen een recept voor tomatenjam weten te achterhalen, die nog lekkerder is dan de jam die weggeven is.

Lees verder
8 september 2012

Dolle zaterdag

De laatste zaterdag voor de verkiezingen, in de regel worden er dan overal politieke markten georganiseerd, en dat is in Hoogeveen niet anders. De SP Hoogeveen was zelfs op 2 markten actief, in Hoogeveen en Elim.

Lees verder
3 september 2012

Liever een lolly om aan te zuigen...

Vanmorgen werden op het station in Hoogeveen in alle vroegte lolly's uitgedeeld door de SP. Net als op zo'n tachtig andere stations in het land.

"We zuigen liever aan een lolly dan uit onze duim" is de achtergrond van deze SP-actie. Niet iedereen had zo vroeg al trek in een lolly maar heel veel mensen reageerden enthousiast en honderden lolly's gingen richting Meppel en Beilen.

Lees verder
3 september 2012

'Manja Smits zöt nei vertrouwen'

Onder een stralende zon werd zaterdag op de Hoofdstraat in Hoogeveen het verkiezingsprogramma van de SP, vertaald in het Drents, gepresenteerd. Het gaat hier om het verkort programma van de SP, dat door Jennie Lambers-Niers, vrijwilligster van het Huus van de Taol, is vertaald. Jennie mocht het programma overhandigen aan Tweede-Kamerlid Manja Smits.

Lees verder
27 augustus 2012

MANJA SMITS (SP) PRESENTEERT: 'NEI VERTROUWEN'

HOOGEVEEN - Tweede Kamerlid, en nummer 11 van de kieslijst van de SP, Manja Smits, komt zaterdag 1 september naar Hoogeveen om de Drentse vertaling van het SP-verkiezingsprogramma te presenteren aan de pers en het publiek.

Lees verder
24 augustus 2012

Met de Franse slag

"Met de Franse slag' hebben de voorgaande kabinetten van de laatste decennia het hele publieke bezit om zeep geholpen. Veel publieke diensten zijn nu marktpartijen geworden, en ook de zorg wordt steeds meer een markt. Dat kan niet langer zo doorgaan. De SP wil schoon schip maken in Den Haag.

Lees verder
22 augustus 2012

Handig! Zadelhoesjes

De zomer is bijna ten einde gekomen, het weer wordt al wat wisselvalliger. Van tijd tot tijd zon, afgewisseld met een fikse regenbui. Het zou zomaar een citaat kunnen zijn van een weerman (of -vrouw) op de televisie.

Lees verder
20 augustus 2012

Nieuwe posters op de plakborden

De SP heeft een paar weken geleden posters geplakt, echter waren dat nog niet de echte verkiezingsposters.

Lees verder
15 augustus 2012

De posters zijn geplakt

In de gemeente Hoogeveen mogen de partijen de verkiezingsborden tegenwoordig vooraf beplakken. Dat scheelt een hoop rijden langs de verschillende borden maar dat maakt het wel wat minder spannend. Er is nu geen sprake meer van een partij die de eerste is, of iedere dag even kijken of er al wat bij gekomen is op het bord.

Lees verder

Pagina's

U bent hier