h

Avond over Nationaal Zorgfonds in Coevorden, op 14 september

14 september 2016

Avond over Nationaal Zorgfonds in Coevorden, op 14 september

Op 7 september gingen SP-ers in Coevorden langs de deur om mensen te vertellen over het Nationaal Zorgfons en op 14 september is er een informatie-avond over dit thema.

Steeds meer mensen zijn van mening dat het anders moet met ons zorgstelsel. Dat het geld naar de zorg moet, en niet naar torenhoge salarissen, prachtige gebouwen, dure reclames en sponsoring van voetbalclubs. Daarom is het plan gemaakt voor het Nationaal Zorgfonds, waarbij het eigen risico wordt afgeschaft. Dat Eigen Risico kun je immers beschouwen als een boete op ziek-zijn. Hoe oneerlijk is dat? Talloze mensen in Nederland kunnen hun zorgpremie en het Eigen Risico niet eens opbrengen en komen in de problemen.

Het Nationaal Zorgfonds is geen luchtfietserij. Het is haalbaar en betaalbaar, omdat het beschikbare geld anders wordt ingezet. Op 14 september wordt er een informatie-avond georganiseerd over het Nationaal Zorgfonds. Het publiek krijgt dan van alles te horen over dit initiatief. De avond in de Schutse (Schutselaan 26 in Coevorde) begint om 20.00 uur, en de toegang is gratis. Als het kan graag van tevoren even aanmelden via de mail: NationaalZorgFonds.Drenthe1@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier