h

Nationaal Zorgfonds

Acties en nieuwsberichten rondom het Nationaal Zorgfonds.

1 september 2020

Meer dan applaus voor de zorg

Foto: SP

‘De waardering voor onze zorg is nu terecht heel groot', vertelt SP voorzitter Harry Baalman. 'Zorgverleners verdienen niet alleen applaus voor al het werk van de afgelopen tijd, maar ook een eerlijke beloning. Niet eenmalig, maar structureel. Overal in het land komen mensen hiervoor in actie. Zaterdagmorgen zijn we daarom op de Hoofdstraat om de actie onder de aandacht te brengen. Uiteraard op 1.5 meter. In de Hoogeveensche Courant vinden de lezers een bon waarmee ze zich aan kunnen sluiten. Met hoe meer mensen we zijn, hoe sterker we staan'. 

Lees verder
21 mei 2018

25 mei: discussieavond over bethesda

Foto: SP

Hoogeveen. Vrijdagavond 25 mei belegt de SP een bijeenkomst rond de toekomst van Bethesda. Daarbij zijn SP kamerlid Henk van Gerven, die zich bezig houdt met de ziekenhuiszorg en SP fractievoorzitter Jutta van den Oord aanwezig. Henk van Gerven is SP woordvoerder ziekenhuiszorg. De SP nodigt iedereen uit voor deze bijeenkomst, speciaal natuurlijk ook mensen
werkzaam in de zorg.

Lees verder
20 februari 2017

Hoogeveen in actie op 18 februari

Uiteraard was Hoogeveen vertegenwoordigd bij de aftrap van de campagne voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
5 februari 2017

Hoogeveen opstapplek voor manifestatie Nationaal Zorgfonds 18 februari

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Zij vinden dat het anders moet in de zorg. Huisartsen, fysiotherapeuten, medisch specialisten, psychiaters en andere zorgverleners doen mee. Jij ook? Kom dan naar het Nationaal ZorgDebat op zaterdag 18 februari op het Malieveld in Den Haag. Op die dag laten we met zoveel mogelijk mensen zien dat het anders kan in de zorg. Kom naar de actiedag en laat de Haagse politici weten dat het Nationaal ZorgFonds er moet komen.

Lees verder
22 januari 2017

30 JANUARI: RENSKE LEIJTEN (SP) EN HET NATIONAAL ZORGFONDS

Foto: SP

Renske Leijten komt maandagavond 30 januari naar Hoogeveen om te praten over het Nationaal Zorgfonds;
Het alternatief op ons huidige systeem van ziektekostenverzekeringen.
De zorg in Nederland kan anders, moet zelfs anders georganiseerd worden om het betaalbaar, solidair en kwalitatief te houden. En zorg dichtbij. Want ziekenhuis Bethesda is, helaas, een duidelijk voorbeeld van hoe ons huidige ziektekostenstelsel desastreus uit kan pakken.

Lees verder
24 november 2016

Bijeenkomst Nationaal Zorgfonds in het Anker

Vrijdagavond 2 december vindt er een openbare info-avond plaats van het Nationaal Zorgfonds. Aanvang 20.00 uur in Hollandscheveld in het Anker.

Lees verder
14 september 2016

Avond over Nationaal Zorgfonds in Coevorden, op 14 september

Op 7 september gingen SP-ers in Coevorden langs de deur om mensen te vertellen over het Nationaal Zorgfons en op 14 september is er een informatie-avond over dit thema.

Lees verder

U bent hier