h

Op de markt

8 april 2018

Op de markt

Foto: SP

De SP Hoogeveen staat in principe elke eerste zaterdag van de maand met een stand op de markt aan de Hoofdstraat in Hoogeveen. Ook buiten verkiezingstijd om. Zo ook op 7 april. De actieve SP'ers Jobien, Joop, Jan en Hennie gingen met de mensen in gesprek.

Na alle kou van de afgelopen maanden was het fijn om in een warm lente zonnetje te staan. Aan de foto’s is wel te zien dat het gezellig druk was. De terrassen zaten vol.

"We hebben Nationaal Zorgfondskranten en SP altijd in de buurt kranten uitgedeeld. Kinderen deden we een plezier met de ballonnen. We raakten aan de praat met diverse mensen en dat leverde weer mooie gesprekken op", aldus Hennie.

Een mevrouw vond het fantastisch dat we niet alleen vóór de verkiezingen op straat te vinden zijn maar ook erna. En zo is het maar net.

Foto: SP
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier