h

Teken de petitie 'Eerste Hulp (SEH) in Bethesda Hoogeveen moet blijven'

7 februari 2019

Teken de petitie 'Eerste Hulp (SEH) in Bethesda Hoogeveen moet blijven'

Foto: SP

Omdat het er alle schijn van heeft dat de Spoedeisende Eerste Hulp (SEH) in Bethesda Hoogeveen binnenkort wordt opgeheven wordt het straks onmogelijk voor mensen met een beperking om zo snel als nodig is naar de spoedeisende arts daar naar toe te gaan. Het kan niet zo zijn dat iemand totaal afhankelijk wordt van hulp van vrienden of familie. Of op een regiotaxi met vaste lange wachttijden is aangewezen waardoor kostbare tijd verloren gaat. Juist in spoedsituaties mag niet het risico bestaan op schade die voorkomen had kunnen worden als je op tijd was geholpen. Help Bethesda SEH open houden door deze petities te ondertekenen. 

U kunt de petitie tekenen door op onderstaande link te klikken:

https://www.petities24.com/eerste_hulp_seh_in_bethesda_hoogeveen_open_houden?s=58668754

Reactie toevoegen

U bent hier