h

25 mei: discussieavond over bethesda

21 mei 2018

25 mei: discussieavond over bethesda

Foto: SP

Hoogeveen. Vrijdagavond 25 mei belegt de SP een bijeenkomst rond de toekomst van Bethesda. Daarbij zijn SP kamerlid Henk van Gerven, die zich bezig houdt met de ziekenhuiszorg en SP fractievoorzitter Jutta van den Oord aanwezig. Henk van Gerven is SP woordvoerder ziekenhuiszorg. De SP nodigt iedereen uit voor deze bijeenkomst, speciaal natuurlijk ook mensen
werkzaam in de zorg.

Afgelopen week liet de directie van Treant weten verloskunde in Hoogeveen te sluiten. Het ziekenhuis kreeg daardoor opnieuw een klap te verduren. Verloskundigen protesteerden tegen dit besluit. Hoogeveners hielden een demonstratie en startten een petitie. Naar de mening van de SP ligt de bal nu bij de politiek om Treant tot een ander besluit te brengen, bij het
personeel om het bestuur duidelijk te maken dat zij op de verkeerde weg zitten en ook bij alle Hoogeveners om de druk op de ketel te houden. Bethesda moet volwaardig blijven. De zorg in Drenthe moet gegarandeerd zijn. De vraag is daarbij hoe dat het beste kan gebeuren.

De SP nodigt iedereen uit vrijdagavond 25 mei aanwezig te zijn bij deze informatie en discussieavond. Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
De bijeenkomst vindt plaats in de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32.

Reactie toevoegen

U bent hier