h

Campagne TK 2010

10 juni 2010

Voorlopige einduitslag gemeente Hoogeveen


De CDA blijft de grootste partij in Hoogeveen, gevolgd door de PvdA. De VVD heeft winst geboekt, maar de winnaar in Hoogeveen is de PVV.
De SP verliest weliswaar, maar wordt de vijfde partij in Hoogeveen wat stemmen betreft.

Lees verder
10 juni 2010

SP stemmers: BEDANKT!

De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug, en op moment van schrijven zijn de uitslagen nog niet bekend. Maar de prognose geeft aan dat we op 15 a 16 zetels terecht komen, en daar zijn we als SP Hoogeveen dan ook erg tevreden mee.

Lees verder
8 juni 2010

Laatste campagnedag


Vandaag is het de laatste dag om campagne te voeren. De SP Hoogeveen deelt de laatste ZO-kranten, sponsjes en laatste-dagkaarten uit, en er zijn nog enkele posters geplakt.

Lees verder
6 juni 2010

Megabanners op de rotondes


Op enkele rotondes in Hoogeveen zijn megabanners geplaatst met de oproep zeker te gaan stemmen.

Lees verder
6 juni 2010

Rode Lente in Drenthe - Assen


Het was al weer de laatste keer De Rode Lente. Deze keer in Assen.

Lees verder
3 juni 2010

Onze vaste coalitiepartners

(Uit de Tribune Juni 2010)
Tijdens de campagne hoor je steeds weer de vraag: met wie wil de SP in een coalitie? Wat de uitslag ook wordt op 9 juni, de SP voor én na de verkiezingen bouwen op onze vaste coalitiepartners: de mensen die het werk doen. We stellen er vier aan u voor.

Lees verder
2 juni 2010

Hart voor de zaak


Onlangs presenteerde SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen het plan Hart voor de Zaak: “Dit plan voor de kleine zelfstandige bevat tientallen voorstellen om ruimte en steun te geven aan deze honderdduizenden bedrijven.” aldus Gesthuizen. De SP stelt onder meer voor om de inkoopmacht van de allergrootste bedrijven te beperken, om een collectieve verzekering tegen arbeidsongeschiktheid op te zetten en om de huurbescherming van kleine ondernemers te verbeteren.

Lees verder
31 mei 2010

Ook kinderen kiezen


In verband met de komende verkiezingen deelt de SP Hoogeveen boekjes uit op scholen en centra voor kinderopvang. Volwassenen moeten kiezen wat zij denken wat de beste partij is voor Nederland, maar ook kinderen komen dagelijks voor keuzes te staan.

Lees verder
31 mei 2010

Lukt het u niet om te stemmen op 9 juni?

Kunt u vanwege welke oorzaak dan ook niet stemmen op 9 juni? Vraag dan een ander of deze voor u wilt stemmen. Zoals uw buren, vrienden, kinderen, ouders, vrienden, collega's. Immers iedere stem telt.

Lees verder
30 mei 2010

Grote schoonmaak op lantaarnpalen


Door heel Hoogeveen heen hangen nu grote borden met de slogan "De grote schoonmaak".

Lees verder

Pagina's

U bent hier