h

Nieuws uit 2011

22 december 2011

2330 handtekeningen tegen parkeergarage

James
(foto: RWJ-Publishing)
Al geruime tijd is de SP bezig handtekeningen te verzamelen tegen de bouw van de parkeergarage.
Op de avond van de presentatie van de bouwplannen aan bewoners en ondernemers heeft Gary James, bestuurslid van de SP, 2330 handtekeningen overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Hiemstra.

Lees verder
20 december 2011

SP bezorgd over ziekenhuis Bethesda

Maandag 19 december is de gemeenteraad van Hoogeveen op bezoek geweest in ziekenhuis Bethesda. Hier werden de raadsleden voorgelicht over de ontwikkelingen rond de fusie met het Scheper ziekenhuis in Emmen en de plannen voor eventuele nieuwbouw.

Lees verder
20 december 2011

Jan Marijnissen komt naar Hoogeveen

De SP zit enorm in de lift. Fractievoorzitter Emile Roemer is verkozen tot politicus van het jaar en in de peilingen is de SP groter dan CDA en PVDA samen. Veel mensen vragen zich af hoe dat kan. Is de SP een populistische partij of na bijna twintig jaar in de landelijke politiek toch een serieus alternatief?

Lees verder
12 december 2011

Petitie tegen parkeergarage

De parkeergarage die de gemeente Hoogeveen wil bouwen op het Kaapplein houdt al enige tijd de gemoederen bezig. Langzaam maar zeker weten steeds meer mensen van de plannen. Vervolgens staan ze versteld over de kosten die er mee gemoeid zijn. Zo'n 16 miljoen gaat het plan de belastingbetaler kosten. Voor dat geld krijgt Hoogeveen een ondergrondse parkeerplek met zo'n 500 betaalde parkeerplaatsen die alleen op de drukste momenten van de week gebruikt zullen worden.

Lees verder
11 december 2011

ARMOEDE WERKT... NIET!

Na maandenlange voorbereidingen was het zaterdag 10 december dan zover; de grote landelijke manifestatie in Den Bosch, ARMOEDE WERKT NIET. Deze manifestatie keert zich tegen de bezuinigingen op mensen met een arbeidsbeperking. Met meer dan 100 bussen vanuit het hele land vertrokken duizenden sympathisanten richting de Brabanthallen. Werknemers uit de sociale werkvoorzieningen, hun familie en vrienden, vakbondsleden, PvdA'ers en natuurlijk veel SP'ers.

Lees verder
10 december 2011

NATUUR TE DUUR? KORTZICHTIG BESTUUR!

Staatssecretaris Henk Bleker van Natuur kwam vrijdagavond 9 december naar Echten om zijn verhaal te doen. Er gaat veel veranderen, de overheid heeft de geldkraan flink dichtgedraaid voor natuurbehoud, en de weinige druppels die er nog doorheen sijpelen kunnen de grote dorst niet bepaald lessen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier