h

Nieuws uit 2018

12 november 2018

SP Voorzitter Ron Meyer komt naar Coevorden

Foto: SP

Landelijk SP-voorzitter Ron Meyer zal woensdag 14 november Coevorden aan doen in zijn tour door het land. Tijdens een openbare avond in Theater Hofpoort spreekt Meyer over de staat van de Nederlandse samenleving. Onlangs publiceerde Meyer met Grip een boek aan de hand van honderd gesprekken met wetenschappers, kunstenaars en maatschappelijk leiders

Lees verder
9 oktober 2018

Afscheid verloskunde en kinderafdeling Bethesda

Foto: Philip Oosterlaak

'Kippenvel. Dit is zo mooi!' De medewerkers van de afdeling verloskunde van Bethesda waren blij verrast met de bossen bloemen die raadslid Jutta van den Oord, tevens lid van het actie comite Bethesda, samen met enkele medestanders aanbood. Ook op de kinderafdeling werden de medewerkers in de bloemen gezet. Het is de laatste week dat de afdelingen geopend zijn. Van den Oord: 'Een trieste aanleiding. Toch een fleurige bos. We kunnen jullie gewoon niet met lege handen laten gaan. Heel hartelijk dank. Voor al dat mooie werk, al die jaren. Ik denk namens iedereen in Hoogeveen. Jullie gaan vast nog wel onderling afscheid nemen eind van de week. En wie weet wat er nog meer gaat gebeuren. Maar ons leek dit gebaar in ieder geval op zijn plaats.'  

Foto: Philip Oosterlaak

Lees verder
11 juni 2018

Woensdag 13 juni: Kamerdebat over oa Treant. Ga mee! (update)

Foto: SP

Aankomende woensdag 13 juni, vanaf 11.00 uur, is het debat over de positie van de regionale ziekenhuizen in de Tweede Kamer. Henk van Gerven (SP) is een van de aanvragers van dit debat.

Lees verder
10 juni 2018

Demonstratie voor sluiting kerncentrale Lingen

Foto: SP

Afgelopen zaterdag liepen honderden mensen mee in de demonstratie bij de kerncentrale Lingen, vlak over de grens aan de Ems. De verouderde centrale moet dicht. Niet alleen omdat er nu iets mis kan gaan. Maar ook omdat er geen veilige oplossing is voor het kernafval.

Lees verder
7 juni 2018

9 juni: demonstratie tegen kerncentrale lingen

Foto: SP

Afgelopen zaterdag 2 juni heeft de SP werkgroep Coevorden van 11.00-14.00 uur geflyerd in Coevorden in aanloop naar de grote demonstratie die op 9 juni a.s. zal plaatsvinden in Lingen, Duitsland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier