h

Nieuws uit 2010

29 december 2010

Hart voor de natuur

naam afbeeldingOns rechtse kabinet kort niet alleen op mensen en cultuur, maar ook op natuur. Wel 40%. Vinden wij dat goed? Ik niet. Het hoeft niet. Men kan ook korten op rechtse hobby's als de JSF en de villasubsidie. Of gewoon zorgen dat de overheid het vliegwiel van onze samenleving blijft zodat er genoeg banen zijn en dus genoeg geld voor een gezonde economie.

Lees verder
18 december 2010

Op een sociaal 2011

naam afbeelding
De SP afdeling Hoogeveen wenst iedereen fijne feestdagen toe. De kersttijd is vaak een tijd van saamhorigheid, samen zijn en liefdadigheid. De SP probeert deze boodschap iedere dag uit te dragen, en staat in deze periode in het bijzonder stil bij de saamhorigheid van de mensen.

Lees verder
16 december 2010

SP stelt vragen over sloop De Arend

In verband met de berichtgeving over de sloop van de Arend wilde de SP donderdag in de gemeenteraad weten of het college een visie heeft op de sloop van het gebouw. In de flat bevinden zich namelijk 99 goedkope en betaalbare woningen en het grote tekort in die sector zal door sloop van de Arend enorm stijgen.

Lees verder
15 december 2010

De Arend gered van de sloop

naam afbeelding
Door Paulus Jansen (Tweede Kamerlid voor de SP) - De flatwoningen van De Arend in Hoogeveen worden voorlopig nog niet gesloopt. Woningcorporatie Domesta wil ze nog tot 2020 laten staan. Een eerste succes voor de bewoners, na een actie op initiatief van de SP afdeling Hoogeveen

Lees verder
10 december 2010

SP Hoogeveen ondersteunt staking TNT'ers

door Jeroen Pomper - De postbezorgers van de TNT staken voor het behoud van hun banen. TNT wil maar liefst 11.000 banen schrappen waarvan enkele duizenden gedwongen ontslagen. De SP staat volledig achter de acties van de bonden, die willen dat TNT het plan duizenden mensen op straat te zetten, uit hun hoofd moet halen.

Lees verder
6 december 2010

WWW.DRENTHECO2NEE.NL GELANCEERD

ASSEN - Is het slikken of stikken met de CO2-opslag in de Drentse ondergrond? Wat de SP betreft werkt dat niet zo. Met de site www.drentheco2nee.nl kan iedereen een steentje bijdragen aan een breed gedragen NEE tegen ondergrondse CO2 opslag.

Lees verder

Pagina's

U bent hier