h

Nieuws uit 2015

20 december 2015

De Bij blijft betaald

Foto: SP

Hoogeveen heeft een nieuwe bus. Een initiatief dat is ontstaan omdat het Openbaar Vervoer op steeds meer plekken wordt wegbezuinigd. Op zich een mooi initiatief. We zijn als SP blij dat we in Hoogeveen toch nog een voorziening hebben voor mensen zonder eigen vervoer.

Lees verder
20 december 2015

Kerstgeschenken

Foto: SP

Soms krijg je als fractie een brief waar je wat mee wilt doen. Deze keer eens geen bericht over wat we gedaan hebben, maar de brief die we als antwoord hebben gestuurd.

Lees verder
26 oktober 2015

Huisvesting woningzoekenden

Foto: Bianca

Noodwoningen voor álle woningzoekenden. De burgemeester van Hoogeveen heeft aangekondigd dat het college noodwoningen wil laten plaatsen voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven. Zo kan er in de AZC's ruimte gemaakt worden voor anderen. Al enige tijd hapert de doorstroming omdat er in Nederland  een tekort aan huurwoningen is.

Lees verder
20 oktober 2015

Vluchtelingen

Foto: SP

Op veel plaatsen in het land is er onrust over de opvang van vluchtelingen. Ook in Oranje liepen de gemoederen hoog op. Voorzitter Ineke Bekkering heeft daarom contact gezocht met Sharon Gesthuizen, tweede kamerlid voor de SP en woordvoerder voor vluchtelingenbeleid, en zij zijn op 9 oktober samen op bezoek geweest in Oranje en hebben daar met bewoners gesproken. Hun bezorgdheid is begrijpelijk.

Lees verder
13 oktober 2015

Haalt gemeente geld bij de armsten?

De SP zegt van verschillende kanten klachten te krijgen dat de gemeente laks is met het uitbetalen van gelden. De partij vindt dat de gemeente de mensen die het toch al moeilijk hebben hiermee nog meer in de problemen jaagt.

Lees verder
18 september 2015

SP Hoogeveen solidair met stakers

Foto: Ineke Bekkering

Vrijdagmorgen 18 september verzamelden zich een paar honderd werknemers uit de metaal zich in de Tamboer. Zij gaven gehoor aan de oproep van FNV Metaal en CNV Vakmensen om het werk neer te leggen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier