h

Nieuws uit 2017

11 december 2017

Laat het Scheper en Bethesda van ons allemaal zijn

De sluiting van verloskunde in het Scheperziekenhuis in Emmen kwam afgelopen week hard aan. Hoe is het mogelijk dat je in Emmen niet meer je kind als het nodig is in het ziekenhuis ter wereld kunt brengen? De gedeputeerde haastte zich in shock naar de plaats des onheils, terwijl de Emmense politiek liet weten ontzet te zijn.

Lees verder
6 december 2017

Jutta van den Oord lijsttrekker SP

Foto: Onbekend / Jutta van den Oord

Hoogeveen - Jutta van den Oord is door de ledenvergadering unaniem als lijsttrekker gekozen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
4 december 2017

Motie ontmoedigingsbeleid roofvogelshows

Foto: Onbekend

Tijdens de koopzondag van 29 oktober j.l. werden er verschillende roofvogels, waaronder een uil, tentoongesteld op de Hoofdstraat te Hoogeveen. Helaas zien we deze trend steeds meer verschijnen tijdens koopzondagen, markten en braderieën door het hele land. Leuk voor het publiek, maar er wordt helemaal geen rekening gehouden met de roofvogels zelf.

Lees verder
28 november 2017

Bestrijden armoede door betere bekendheid regelingen

Foto: SP Helmond / www.sp.nl / SP Helmond

Hoogeveen - Mensen met een krappe beurs kunnen in veel gevallen gebruik maken van regelingen die door de gemeente uitgevoerd worden. Zo is er een collectieve ziektekosten verzekering, kwijtschelding van gemeentelijke belastingen, een kindpakket, de regeling meerkosten, enz.

Lees verder
22 november 2017

SP en GL: Voldoet Treant aan Governance code?

De afgelopen jaren volgden de wisselingen binnen de top van Treant elkaar in razend tempo op. Daarbij liep het vertrouwen in de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht keer op keer deuken op. Inmiddels hebben een tweetal medisch specialisten uit de eigen staf een zetel in het bestuur ingenomen.

Lees verder
8 oktober 2017

WANBESTUUR MAAKT ONZE ZIEKENHUISZORG ONNODIG DUUR

“Geachte Minister van Volksgezondheid,

Lees verder

Pagina's

U bent hier